De Asdonk-keuken staat opnieuw klaar om jullie te helpen met het “culinaire “ deel van de eindejaarsfeesten en stelt de volgende gerechten voor :
VOORGERECHTEN :
Gestoomde zeebaars met groenten tagliatelle ,
grijze garnalen, heerlijke saus van Grüner Veltliner (17 €)
of
Zacht gegaard kalfshaasje met een slaatje van
broccoli & appel vergezeld van een tonato-dressing (17 €)
SOEPEN :
Witloofcrème met hamsnippers uit Zuid-Tirol (5 €)
Wildsoep met bospaddenstoelen, pastinaak, courgette en kruidenkorstjes (6 €)
Onze superlekkere kreeftensoep (8 €)
Heldere bouillon van scampi’s met groentjes (7 €)
HOOFDGERECHTEN :
Steak van Belgisch Witblauw met heerlijke pepersaus, quiche van
knolselder, wintergroentjes en een aardappeltorentje (22,5 €)
of
Sappig gebraden kerstkalkoenfilet met groentestroedel,
champignonsaus en een aardappeltaartje (20 €)
of
Medaillons van hert vergezeld van een wildjus
gebakken witloof, gestoofde appelblokjes
gegratineerde pastinaak-aardappeltjes (28 €)
NAGERECHTEN :
Superlekkere moelleux van chocolade met vanillesaus
een bolletje ijs en een krokant koekje (7,5 €)
of
Misérable met amandel & kastanje, zoute karamel ,
vanille-ijs en chocolade (7,5 €)
of
Asdonk’s dessertenbord (8 €)
Inclusief huisgemaakt brood, uitleg en presentatietips.
Deze gerechten kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
Gerechten met kreeft en ganzenlever zijn eveneens te verkrijgen, alsook de lekkere asdonk-aperitiefhapjes
TIP: bestel tijdig ons exclusief gebak voor de feestdagen!
Voor meer inlichtingen of bestellingen, aarzel niet, contacteer ons.
Afhalen van de gerechten kan op de afgesproken dag & uur in Asdonk.
Kookstudio Asdonk, Steenovenstraat 3, 3980 Tessenderlo, tel.: 013/33 46 93